Berg 689

Van koffiezetter tot kaasschaaf. Dekbedden, kussens, voldoende kastruimte en klerenhangers, keukenuitrusting (potten, pannen, borden, bestek e.d.), tv (aangesloten op cai van het park) en wifi (tegen betaling te regelen op de receptie), kachel, toilet, douche en wastafel, alles voor 4 personen. In de schuur staat een 4-persoons tuinmeubelset. Met extra dikke zitkussens.

Mooie veranda, zomers deels overdekt. Autoluwe veldjes. De mobilhome staat op plaats Berg 689. Vlakbij binnenzwembad (Jonas in de walvis), speelterreintjes en de haven is niet ver (vissen, boot varen, kano varen).

De hond
Je hond is welkom (max 1 hond). Wel zijn er een paar regels: honden mogen niet loslopen en een schepje is verplicht. Houd dus hond aangelijnd, ook op uw eigen kampeerplaats als deze niet is afgezet. Ruim de uitwerpselen van je hond op.

Vakantiepark Bergumermeer
Het park heeft werkelijk alles: Van restaurant en winkel tot kinderboerderij en midgetgolfbaan. En direct aan het water. U kunt zwemmen (zwembad erg kindveilig), hengelen en varen. Voor elk wat wils.
Voor het park, kijk opĀ https://www.bergumermeer.nl/
In de omgeving van Bergum, Leeuwarden en Drachten. Zeer goed bereikbaar.

Details

  • Gasten: 4
  • Type Bed: 1x 2persoonsbed, 2x 1-persoonsbed

Beschikbaarheid

Reserveringsformulier

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

Berg 689 is beschikbaar voor de geselecteerde data

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
1
Heb je een vraag?
Stel je vraag via WhatsApp
Goedendag, waar kan ik je mee helpen?