Palli 170

Dit chalet hebben wij nog maar net in bezit en is recent geplaatst op een staplaats op de Pallegarste. Dit betekent dat we dit voorjaar nog veel aan het chalet gaan aanpassen. Natuurlijk houden we je via deze site op de hoogte van de vorderingen.

Ons chalet staat op een ruime kavel vlakbij de speeltoestellen en visvijver, maar ook het waterpaleis en de sportvelden zijn dichtbij.
Op het terras met tuinmeubelen is het heerlijk vertoeven in de zon onder het genot van een vers gezet kopje koffie/thee.
Een dagje wat minder weer? Ook een tv en wifi zijn aanwezig bij ons chalet, zonder extra kosten. Natuurlijk is ons chalet zo voorzien dat je er normaal kunt koken, eten en drinken. Er zijn 3 slaapkamers waarvan 1 kamer met een 2-persoonsbed en 2 kamers met 2 1-persoonsbedden. In de badkamer is een douche en een wasbak. De wc heeft een eigen ruimte.

Het chalet heeft een midden ingang, wat betekend dat je in het midden binnen komt. Aan de rechterhand heb je dan de slaapvertrekken, wc en douche. Aan de linkerhand een grote open ruimte waar de keuken, eettafel en woonkamer zijn.
Door de open indeling van woonkamer en keuken zijn deze heerlijk licht.

Voor de gedetailleerde beschrijving klik hier.

Details

  • Gasten: 6
  • Type Bed: 1x 2persoonsbed, 4x 1-persoonsbed

Beschikbaarheid

Reserveringsformulier

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

Palli 170 is beschikbaar voor de geselecteerde data

Open chat
1
Heb je een vraag?
Stel je vraag via WhatsApp
Goedendag, waar kan ik je mee helpen?