Palli 64

Een chalet op een mooie plek in een gezellig straatje. En met een mooi hekje voor uw kleuters of hond op het eigen erf te houden. Zeer compleet, met alles er op en er aan.

Dit chalet heeft alle ruimte. Mooi dichtbij de vis- en speelvijver en ook niet ver af van de speeltuin aan het begin van het park. Een mooie kavel met altijd wel ergens zon. U zult zich verbazen over hoe compleet wij alles ingericht hebben. Geen half werk; van eierdopjes tot koffiezetter en kaasschaaf.

Op het terras met tuinmeubelen is ruimte zat. Een heerlijke plaats voor een kopje koffie, ontbijtje of de warme prak. En ook buiten hebt u ruimte zat en de nodige privacy. Onder de pagodetent of in het gras. Een dagje wat minder weer? Tv en wifi met prima signaal en ook nog beveiligd, zijn aanwezig bij ons chalet, zonder extra kosten.

Natuurlijk is alles aanwezig zodat je er kunt koken, eten en drinken. Naast de magnetron is er een heuse oven voor ovenschotels of afbakbroodjes. Er zijn 3 slaapkamers waarvan 1 kamer met een 2-persoonsbed en 2 kamers met 2 1-persoonsbedden. In de badkamer is een douche en een wasbak. De wc heeft een eigen ruimte.

Details

  • Gasten: 6
  • Type Bed: 1x 2persoonsbed, 4x 1-persoonsbed

Prijzen beginnen bij: 390 per 3 nachten

Beschikbaarheid

Reserveringsformulier

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

Palli 64 beschikbaar voor de geselecteerde periode.

Open chat
1
Heb je een vraag?
Stel je vraag via WhatsApp
Goedendag, waar kan ik je mee helpen?