Palli 73

Een ruim chalet op een nog ruimere plek. U zult als gast versteld staan hoe compleet alles is. Een mooi en zeer ruim chalet voor 6 personen. Op een superplaats met uitzicht op een kleine speeltuin. Vis-/recreatievijver om de hoek en ook zwembad en recreatie is niet ver weg.

Het chalet heeft een midden ingang wat betekent dat slaap- en woongedeelte gescheiden zijn. Door de ruime kombuiskeuken met daarachter de douche zijn woon- en slaapkamers niet met elkaar verbonden.

Op het terras met tuinmeubelen is het heerlijk vertoeven in de zon onder het genot van een vers gezet kopje koffie/thee. Of wat anders, natuurlijk. Pagodetent voor schaduw en genoeg gras om in de zon te zitten.
Een dagje wat minder weer? Ook een tv en wifi zijn aanwezig bij ons chalet, zonder extra kosten. Natuurlijk is ons chalet zo voorzien dat je er normaal kunt koken, eten en drinken. Er zijn 3 slaapkamers waarvan 1 kamer met een 2-persoonsbed en 2 kamers met 2 1-persoonsbedden. In de badkamer is een douche en een wasbak. De wc heeft een eigen ruimte.

 

Details

  • Gasten: 6
  • Type Bed: 1x 2persoonsbed, 4x 1-persoonsbed

Beschikbaarheid

Reserveringsformulier

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

Palli 73 beschikbaar voor de geselecteerde periode.

Open chat
1
Heb je een vraag?
Stel je vraag via WhatsApp
Goedendag, waar kan ik je mee helpen?