Algemene voorwaarden

Aankomen en vertrekken

Onze onderkomens zijn uitsluitend en alleen bedoeld voor het vieren van vakanties. Dus kunnen ze niet gebruikt worden als vervangende huisvesting.

In de maanden juni, juli en augustus zijn de wisseldagen in principe op zaterdag.
In voor- en naseizoen bestaat de mogelijkheid op andere dagen te komen en vertrekken.

Voor aankomstdagen naast de zaterdag geldt: onderkomen moet beschikbaar zijn op de gewenste aankomstdag van de vakantie, tot de gewenste vertrekdag. Tussentijdse verlenging in hetzelfde chalet is in overleg mogelijk bij beschikbaarheid. In alle gevallen is de beslissing aan ons.

Het chalet is op de dag van aankomst vanaf 16.00 uur beschikbaar en moet op de dag van vertrek voor 10.00 uur verlaten zijn. Later vertrekken is soms mogelijk, maar moet tevoren geregeld worden en kan kosten met zich meebrengen.
Als blijkt dat er bij aankomst in het chalet, gebreken zijn, inventaris mist of er iets kapot is, vragen wij dit direct te melden bij ons en aan de receptie van de camping. Dit geldt ook voor het geval je onderkomen niet goed of onvoldoende schoongemaakt is. Hierdoor kan er snel actie worden ondernomen door de Technische Dienst van de camping.

Reserveren en betalen

Je kunt reserveren per reserveringsformulier op de site, per mail, per telefoon of app. Bij reservering ontvang je een huurovereenkomst via de mail. Deze e-mail is het huurcontract.

De aanbetaling bedraagt 25% van de totale huursom. Deze aanbetaling voldoe je bij het boeken of na ontvangst van het voorlopige huurcontract. Het restant van de huursom kan in 2 gelijke delen betaald worden of in één keer, uiterlijk 2 maanden voor je vakantie. Bij een boeking binnen twee maanden voor de 1e dag van je vakantie, betaal je in één keer het volledige bedrag.

Zodra de volledige betaling op onze rekening is bijgeschreven ontvang je een betalingsbewijs en veel handige informatie. Op vertoon van het betalingsbewijs ontvang je bij aankomst de sleutel van de accommodatie.

Annuleren

Wij adviseren je een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij annulering worden de regels gehanteerd zoals die gelden bij algemene voorwaarden bij annuleringsverzekeringen. Hollandse Vakanties wordt bij elke annulering schadeloos gesteld met de te ontvangen vergoeding van de verzekeraar.

Annuleer je tot 3 maanden voor de vakantie, dan zijn de kosten 15% van de overeengekomen huurprijs. Annuleer je tot 2 maanden voor de aanvang van je vakantie, dan ontvangt Hollandse Vakanties 50% van de huurprijs.
Annuleer je vanaf 2 maanden voor het begin van uw vakantie, dan is de schadeloosstelling voor Hollandse Vakanties, 90% van de huurprijs.
Annuleer je binnen 2 weken voor de aanvang van de vakantie dan is er geen teruggave mogelijk.

Bijkomende kosten

Op de bedden liggen (zomer)dekbedden.  Eventueel verdere dekens moet je zelf regelen. Evenals lakens en slopen. Je kunt dit doen via de camping (en zelf betalen).

De schoonmaakkosten zijn bij de totaalprijs in begrepen. We verwachten dat het chalet veegschoon opgeleverd wordt en alle vaat schoon in de kastjes staat.

Alle andere kosten zoals toeristenbelasting, boekingskosten en administratiekosten zijn inclusief, behalve een borg voor de slagboom. Zie hieronder.

Parkkosten

Op het park betaal je een borg voor de slagboomkaart. Een borg is altijd een bedrag dat je terug krijgt als er niets gebeurt.

Open chat
1
Heb je een vraag?
Stel je vraag via WhatsApp
Goedendag, waar kan ik je mee helpen?