Berg 689

Ons chalet op Vakantiepark Bergumermeer
Ons chalet is uitgerust met alles wat je wilt en alles is nieuw!

Van koffiezetter tot kaasschaaf. Dekbedden, kussens, voldoende kastruimte en klerenhangers, keukenuitrusting (potten, pannen, borden, bestek e.d.), tv (aangesloten op cai van het park) en wifi (tegen betaling te regelen op de receptie), kachel, toilet, douche en wastafel, alles ruim voldoende voor 4 personen. In de schuur staat een 4-persoons tuinmeubelset. Met extra dikke zitkussens.

Mooie veranda, zomers deels overdekt. Autoluwe veldjes. De mobilhome staat op plaats Berg 689. Vlakbij binnenzwembad (Jonas in de walvis), speelterreintjes en de haven is niet ver (vissen, boot varen, kano varen).

De hond
Je hond is welkom (max 1 hond). Wel zijn er een paar regels: honden mogen niet loslopen en een schepje is verplicht. Houd de hond aangelijnd, ook op uw eigen kampeerplaats als deze niet is afgezet. Ruim de uitwerpselen van de hond op.

Vakantiepark Bergumermeer
Het park heeft werkelijk alles: Van restaurant en winkel tot kinderboerderij en midgetgolfbaan. En direct aan het water. U kunt zwemmen (zwembad erg kindveilig), hengelen en varen. Voor elk wat wils.
Voor het park, kijk opĀ https://www.bergumermeer.nl/
In de omgeving van Bergum, Leeuwarden en Drachten. Steden zijn zeer goed bereikbaar. Verder zijn er een overdekte en buiten speeltuin in de omgeving (Veenwouden) en een dierentuin (Leeuwarden),

Open chat
1
Heb je een vraag?
Stel je vraag via WhatsApp
Goedendag, waar kan ik je mee helpen?