Marienberg

Op camping de Pallegarste bij Mariënberg hebben wij drie zes persoons stacaravans. Op mooie, opnieuw ingerichte plekken.

Onze chalets staan op ruime kavels vlakbij de speeltoestellen en visvijver, maar ook het waterpaleis en de sportvelden zijn dichtbij.
Op het terras met tuinmeubelen is het heerlijk vertoeven in de zon onder het genot van een vers gezet kopje koffie/thee.
Een dagje wat minder weer? Ook een tv en wifi zijn aanwezig bij ons chalet, zonder extra kosten. Natuurlijk is ons chalet voorzien van werkelijk alles, zodat je er normaal kunt koken, eten en drinken. Er zijn 3 slaapkamers waarvan 1 kamer met een 2-persoonsbed en 2 kamers met 2 1-persoonsbedden. In de badkamer is een douche en een wasbak. De wc heeft een eigen ruimte.

Vakantiepark Pallegarste
Dit award winnende vakantiepark is van alle gemakken voorzien. Voor de inwendige mens is er een snackbar, restaurant en worden er dagelijks verse broodjes verkocht in de winkel.
Met maar liefst een oppervlakte van 400 m2 zijn de 3 buitenbaden met zonneweide een echte trekpleister op deze camping. Met dieptes van maximaal 30 cm, 80 cm en 140 cm is er voor ieder wat wil. In het grootste en tevens ondiepste bad staat een groot speeltoestel met diverse glijbanen waar ook de allerkleinsten zich heerlijk kunnen vermaken.
Dagje wat minder weer? Dan kunnen de kids heerlijk uitrazen in het indoor speelparadijs. ’s Ochtends begint het animatieteam hier met knutselen, dus ook daar kunnen ze zo bij aanschuiven.
Na het knutselen is het animatieteam nog niet klaar met de dag, ze organiseren minimaal 5 activiteiten per dag waaronder bijvoorbeeld bingo voor het hele gezin, voetballen en theater !
En dan zijn we er nog niet, want de visvijver, de sportvelden, het avonturenpad, fietsverhuur en nog meer hebben we nog niet eens benoemd.
Voor alle informatie over de camping verwijzen wij graag naar https://www.depallegarste.nl/.

De Pallegarste is een hondvriendelijke camping. Denk hierbij aan een ruime, omheinde uitlaatplaats met verhard wandelpad, bankjes en gratis poepzakjes voor als de hond zijn behoefde gedaan heeft.
Heeft de hond heerlijk gespeeld in de modder? Geen probleem, bij de sanitaire voorzieningen is ook een hondendouche. Zo kan de viervoetige vriend weer lekker schoon mee naar ons chalet.

In het Vechtdal betekent ook: In de buurt van prachtige stadjes als Ommen met zijn Nationaal Tinnen Figuren Museum, het Streekmuseum, het Vliegermuseum, Dalfsen, Hardenberg en Zwolle. Niets is ver weg. Even naar Duitsland? Dat is slechts 20 auto-minuten!

*De horeca is beperkt geopend buiten de vakantieperiodes.
**Het zwembad is geopend vanaf de meivakantie tot eind augustus.
***Het animatieteam is aanwezig vanaf april in alle weekenden en tijdens de schoolvakanties.

Open chat
1
Heb je een vraag?
Stel je vraag via WhatsApp
Goedendag, waar kan ik je mee helpen?